Facebook

KAPCSOLAT

KONCERTSZERVEZÉS

CD. ÉS KÖNYVRENDELÉS: 

B & B 2001 Produkciós Kft.

Mobil:06 30 5798 898

Telefon/Fax: 06 25 626 599

E-mail: bokazso@gmail.com


...ÉS A KLIKK

Csorba Péter - Dob

1975. május 28-án születtem Székesfehérváron. Bár zenész családból származom '89-ig nem voltam hangszer közelben. Gitározni szerettem volna, de egy hosszú és kalandos történet után, a dob lett a hangszerem. Több tanárnál is igyekeztem megtanulni a dobolás fortélyait, többek között: Mohai Győző, Balázs Elemér, Solti János, Jeff Bodroux, és Szendőfi Péter voltak a tanáraim. Az évek során rengeteg formációban játszottam, mint például az IKSZ, Obelisk quartett, Andant jazz quartett, Creative Solution, Wild Horses, Mits jazz band, Hang-Szín-Tér Big-Band, Penta-Tones, Kodolányi reneszánsz zenekar, Utazók, Árkádia, Spencer-Hill Magic Band, Sárga Taxi. Jelenleg rock and rollt játszom a Boka és a Klikk zenekarban és minden stílusban szórakoztatunk a TRIÓDA zenekarral! Szabadidőmben pedig, saját hangstúdióm építésén fáradozom, ahogy éppen szűkös időbeosztásom engedi!Faragó Péter - Basszus

1968-ban születtem Székesfehérváron. Édesapám rengeteget járt külföldre,- a munkájából adódóan,- jellemzően rengeteg és rengeteg-féle bakelittel tért haza útjairól,- így nálunk jellemzően mindig sokféle, jó zene szólt. 10 éves koromban kezdtem el klasszikus gitározni, majd az ötödik év után átigazoltam egy másik iskolába,- ahol jazz-rock gitároktatás is folyt. Az akkor még másfél év katonai szolgálat alatt is, ha az ,,öregektől” tehettem, kijártam gitár-órákra, majd 25 éves koromig folyamatosan jártam különböző kiváló gitárosokhoz. Tanáraim kb időrendi sorrendben: Pillár Miklós, Tóth Gyula, Mohai Tamás, Horányi Sándor, Folk Iván. Nevenincs iskolai zenekaraimtól kezdve egész a mai napig a következő formációknak voltam és/vagy vagyok boldog részese: PlayBlack, Reál-Naív, Meeting, Dob Show,Wurlitzer, Passz, Rh Pozitív, Sárga Taxi, Boka és a Klikk, Delta Rock Band. A basszusgitár úgy talált meg a gitár mellett, hogy,- mivel dalokat és szövegeket is írok, mindig is szerettem volna minél készebbre összerakni a mindenkori többsávos technika segítségével a dalokat,(mielőtt a zenésztársaimnak dobom prédaként)tehát a basszust is feljátszottam, aminek tizenvalahány éve egyszer már egyéb hasznát is vettem, amikor is a Sárga Taxiban basszusgitárosra volt szükség.


Nagy György - Gitár

Édesapám klasszikus zenész, hegedűs volt! Ezért egyértelmű volt, hogy én is ezen a vonalon indulok el 7-éves koromban. Néhány év múlva azonban a rádióban hallott Les Paul-Mary Ford szám következményeképp, kialakult a máig tartó „elktromos gitár fertőzés”. Ennek súlyos szövődményei: Rock&Roll, beat, blues, Hard Rock…stb. mánia. Saját hangszer hiányában kezdetben hegedűn és kölcsön gitárokon próbálkoztam. 16 évesen kaptam első saját gitáromat, ettől számolom a zenész koszakaimat. A középiskolai zenekarkezdeményeket nem számolva, első komolyan vehető együttesem a Mi’69 volt. Honvédség után Color, majd ismét a My’69 (y-nal) következett. 1981-ben Siki (Siklósi Imre) hívott újonnan alakuló zenekarába, amelynek Rh+ lett a neve. Itt 1983-ig zenéltem. Rövid szünet után ismét az Rh+-ban találtam magam. Az 1987-ig tartó együtt zenélés eredménye lett egy kis lemez. Ezután ismét a Color következett, sok-sok nosztalgia rendezvénnyel. 2002.ben megalakítottam a Shadws Feeling együttest. Augusztus óta pedig Boka és a Klikk zenekarban gitározom! 

 


Jirus Janó - Zongora

1992-ben születtem Budapesten. Első hangszerem a trombita volt, amit Budapesten kezdtem Kiss Zoltán tanár úrnál. Sikerült annyira megszerettetni velem, hogy úgy döntöttem, tanulmányaimat e hangszernek a társaságában folytatom. Miután felvételt nyertem a székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskolába, Kiss Attila tanár úr vett a szárnyai alá. A középiskolai évek alatt hosszas ismerkedés után szoros barátságot kötöttem a zongorával Sándor Zsuzsanna tanárnő segítségével. A konzi után a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola Jazz tanszakán végeztem. Tanáraim: Hámori János-trombita, Szabó Dávid és Horváth János zongora. Az évek során sokféle zenekarban megfordultam: Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar, Bicskei fúvószenekarral Párizsba is eljutottam. Könnyűzenei műfajban Latin, Reggae, Salsa és Funky stílusú zenekarokban is játszottam, döntően trombitán. 2016-ban csatlakoztam a Bokáékhoz billentyűseként.Ami külön öröm, mert a Rock & Roll igen közel áll hozzám, hiszen gyerekkorom meghatározó zenei stílusa volt.


Röthler Patrícia - Vokál

Röthler Patrícia vagyok. A Gorsium Művészeti Szakközépsikola tanulója voltam, itt tanultam énekelni.Pár éve kaptam egy telefonhívást, miszerint a Boka és a Klikk nevű zenekarba keresnek vokalistát, így kapva kaptam az alkalmon, és jelentkeztem. Hát így kerültem én be ebbe a csodás csapatba.:)